Nieuws

Voel jij je 100% een Groninger?

Leestijd: 2 minuten

In Groningen wonen meer dan 200.000 deskundigen. Iedere inwoner weet als geen ander wat er mooi is aan Groningen en wat er beter kan. Stel je hebt een goed idee of je ziet iets wat beter kan, hoe en aan wie laat je dat dan weten? Daarvoor hebben we de 100% Groningen whatsapp gelanceerd. 

Met het lanceren van onze 100% Groningen whatsapp zetten we stap in de richting de politiek toegankelijker te maken. Politiek, zelfs lokale politiek, is voor veel mensen een ver van mijn bed show. Terwijl de politiek al begint als je uit je deur stapt en ziet dat de straat er netjes bij ligt maar dat die defecte afvalcontainer wel veel zwerfvuil aantrekt. Dan kun je de 100% Groningen whatsapp gebruiken’.

Wij willen benadrukken dat er zeer zorgvuldig wordt omgegaan met de informatie en de gegevens die in de whatsapp terechtkomen. Het is nadrukkelijk geen groepsapp. De gegevens zijn alleen bij 100% Groningen bekend en blijven daar ook.

Als je wilt dat mensen weer interesse krijgen in politiek moet je de lijntjes zo kort mogelijk houden. Met onze whatsapp doen we dat. Het zou kunnen dat als jij ons vandaag een goed idee appt dat dit over een maand op de agenda van de raad staat. Dat is toch 100% prachtig?’

Iedereen kan zich aanmelden door ‘Groningen AAN’ te whatsappen naar 06 330 30 330.

Afmelden doe je door ‘Groningen uit’ te whatsappen.

Meer weten? klik hier.

 

Marjet Woldhuis

Marjet Woldhuis

Fractievoorzitter - Marjet is een passievolle doener, verbindt, neemt het op voor iedere bewoner en neemt geen blad voor de mond. Zij is geen politica op afstand, maar met recht een ondernemende volksvertegenwoordiger.