Dankzij jullie kunnen we nu twee keer zoveel, en mogen wij de grootste lokale partij van Groningen heten!

 

Na maandenlang een geweldige, intensieve campagne te hebben gevoerd, hebben jullie ons beloond met twee zetels. Naast Marjet Woldhuis mag Erick Bakker, voormalig journalist voor OOG, nu ook namens 100% Groningen plaatsnemen in de raad.

Met twee vertegenwoordigers in de raad wordt het mogelijk om de onderwerpen beter te verdelen en de aandacht te geven die ze verdienen. Ook komt hiermee meer tijd en focus vrij voor nieuwe, verfrissende projecten die de volksvertegenwoordiging moeten verbeteren. Daarover willen we je binnenkort meer vertellen!

Komende woensdag 28 november zal er een duidingsdebat worden gehouden. In dit duidingsdebat geven alle partijen hun visie op wat de uitslag betekent voor de koers die Groningen gaat nemen. Dit debat is vanaf 17:00 in de raadzaal. Op basis van dit debat wordt er gekeken naar geschikte partijen voor een coalitie. Wees van harte welkom om mee te kijken/luisteren.

We willen jullie ontzettend bedanken voor de lieve berichten, de steun, de inzet en de middelen. Zonder jullie hadden wij onze droom niet waar kunnen maken! De komende vier jaar zetten wij ons nog eens 100% in voor een leefbaar Groningen, en we hopen dat jullie deze wonderbaarlijke reis met ons mee zullen blijven maken. Dank jullie wel!