Leestijd: 2 minuten

Ons raadslid Erick Bakker is weer terug bij 100% Groningen en in de gemeenteraad van de gemeente Groningen. En daar zijn we uiteraard heel blij mee! Wegens gezondheidsproblemen was Erick Bakker bijna een jaar uit de roulatie.

Kop d’r Veur

Over zijn terugkomst zegt Erick: “Ik realiseer mij dat ik het afgelopen jaar veel heb gemist maar ik doe 100% mijn best voor 100% Groningen, om onze politieke standpunten uit te dragen en te realiseren. Kop d’r Veur zeggen ze in Groningen en dat geldt zeker ook voor mij. Ik wil bij deze graag mijn tijdelijke vervanger en lijstopvolger Yaneth Menger ontzettend bedanken. Ze heeft het fantastisch gedaan!”.

Yaneth Menger

Yaneth Menger is het afgelopen jaar vervangend raadslid van 100% Groningen geweest en heeft zich ingezet voor armoedebestrijding, afval en sport in de gemeenteraad. Ook heeft zij honderden studenten van het Alfa College lesgegeven over armoede. Nu Erick Bakker weer terug is zal Yaneth Menger haar rol als lijstopvolger weer gaan vervullen. Ze blijft actief betrokken bij de partij.

Stem van de inwoners

Yaneth: “Ik heb het afgelopen jaar met ontzettend veel plezier en enthousiasme onze fractie mogen vertegenwoordigen. Ik heb het ook als een voorrecht ervaren om de stem van de inwoners van onze gemeente Groningen te mogen vertegenwoordigen in het Huis van de Democratie. Daarnaast heb ik mooie en waardevolle gesprekken en ontmoetingen gehad met mensen tijdens bijeenkomsten in de verschillende wijken. Ik blijf mij uiteraard actief inzetten voor 100% Groningen en voor de inwoners van onze mooie gemeente!”

Coronacrisis

Erick en Yaneth: “Ondanks dat we door de coronacrisis nu geen mensen in de echte wereld kunnen ontmoeten, hopen we toch op korte termijn mensen in de digitale wereld te kunnen spreken. Wij wensen alle inwoners van de gemeente Groningen uiteraard veel sterkte en kracht toe, in de bijzondere tijd die we nu gezamenlijk doormaken!”.