Skip to main content
Nieuws

De hoogste tijd voor één grote lokale partij

Door 7 januari 2022 Geen reacties

De hoogste tijd voor één grote lokale partij

7 januari 2022 | ◴Leestijd: 2 minuten

Zoals jullie waarschijnlijk weten stopt 100% Groningen op te bestaan. Nou ja niet echt natuurlijk want sinds een tijdje zijn we samengegaan met de Stadspartij en met de Sportpartij. De nieuwe naam is “Stadspartij 100% voor Groningen”. De samenvoeging ging perfect, we hebben er allemaal zin in. Dit betekent voor jou dat je ons binnenkort niet meer kunt volgen op onze sociale mediakanalen en op onze website. Deze worden eind januari opgeheven. Wil je wel weten wat onze raadsleden Yaneth Menger en Hans Moerkerk en onze nieuwe fractie allemaal doen? Volg dan vanaf nu:

Facebook: www.facebook.com/StadspartijGroningen (deze pagina wordt zeer binnenkort de nieuwe pagina van “Stadspartij 100% voor Groningen”.

Twitter: @stadspartij050 (voor deze Twitterpagina geldt hetzelfde)

Instagram: Stadspartij Groningen (en op Insta dus ook 😉)

Je kunt je nu al aanmelden voor de nieuwsbrief van “Stadspartij 100% voor Groningen” of lid worden op: https://stadspartijgroningen.nl/ Deze site is nieuw en net in de lucht. Er wordt overigens nog steeds een beetje aan geschaafd en verbeterd. 🙂

Grote veranderingen dus met hopelijk grote gevolgen voor de verhoudingen in de gemeenteraad van Groningen na 16 maart dit jaar. Dé gemeenteraadsverkiezingen waar “Stadspartij 100% voor Groningen” de grootste lokale partij wil worden. Of zelfs de grootste partij kan worden. Wat zou dat tof zijn. Dan maken we met z’n allen echt hét verschil.

Onderneem daarom nu actie en blijf ons volgen! #zetgroningersop1 !

Groetjes,

Yaneth, Hans, Amrut en René – raadsleden “Stadspartij 100% voor Groningen.