Leestijd: < 1 minuut

Vanaf vandaag start 100% Groningen een nieuw Corona Meldpunt voor de inwoners van de gemeente Groningen. Het gaat om bewoners die tegen problemen aanlopen bij de gemeente. De gemeente Groningen heeft eerder een aantal maatregelen aangekondigd om de inwoners van Groningen te helpen. Helaas vallen bepaalde mensen nog steeds tussen wal en schip. Ons meldpunt biedt hiervoor een oplossing.

De laatste weken en vooral de laatste dagen ontvangen wij een groot aantal e-mails, telefoontjes en WhatsApp berichtjes van inwoners die in de problemen zijn gekomen, ondanks de extra hulpmaatregelen. Hierdoor heeft de fractie van de partij besloten om deze meldingen te centraliseren en te bundelen. Vanuit het meldpunt hopen wij jou als inwoner van de gemeente Groningen verder te kunnen helpen. Het meldpunt wordt ondersteund door de enthousiaste vrijwilligers van onze partij.

WhatsApp-bericht

Inwoners van de gemeente Groningen die ondanks de aangeboden hulp in de problemen zijn gekomen, kunnen via deze pagina op de website van 100% Groningen een melding maken, of een WhatsApp-bericht sturen naar het telefoonnummer: (06) 330 30 330. Via e-mail een melding maken kan ook: meldpunt@100pgroningen.nl.

Melding in de gemeenteraad

Wij merken dat er veel behoefte is aan gerichte informatie en proberen met de opening van het Corona Meldpunt bij te dragen aan deze informatiebehoefte. In bepaalde gevallen word je doorverwezen naar een specifieke hulpinstantie. Meldingen die vaak voorkomen en waarvoor we het huidige hulpbeleid kunnen aanpassen, worden door 100% Groningen bij de gemeenteraad aangekaart. Op die manier kunnen we mogelijk toch een (extra) vangnet bieden.

Dus als je hulp nodig hebt, laat het ons weten! Samen staan we sterk!