Voel jij 100% een Groninger?

Voeg dan
06 330 30 330
toe aan je contactpersonen en WhatsApp

“JOUW WIJK of DORP”

Doe mee!
100% op de app kan alleen een succes worden als zoveel mogelijk mensen dit nummer in hun telefoon opslaan en ‘ jOUW WIJK aan’ appen.

Waarom ?
Wij houden van Groningen en vinden te toekomst van onze stad belangrijk. Wij zijn super gedreven om Groningen elke dag een beetje mooier en beter te maken, maar dat kunnen wij niet alleen.
Wij willen samen met jou ons impact vergroten. Whatsapp is voor ons  een handig communicatiemiddel om die doelstelling te realiseren!

 

Wat gebeurt er precies?
Iedereen die zich 100% wil inzetten voor een mooier en beter Groningen hoeft alleen het nummer 06-330 30 330 op te slaan op zijn telefoon en  ”de wijk of dorp” te appen. Je blijft op die manier op de hoogte van 100% (we sturen je maximaal twee berichten per week) en je kunt ons eenvoudig bereiken wanneer je een vraag, idee of probleem hebt over de gemeente. Wij streven er naar om binnen 24 uur te antwoorden. Maar wij streven ook naar concrete actie! Het zou maar zo kunnen dat jouw idee/probleem bij ons op de politieke agenda komt te staan!

Wat doen jullie met mijn data?
Je krijgt van ons geen ontvangstbevestiging. Wij slaan alleen je contactgegevens op om berichten te versturen en koppelen dit niet aan andere databestanden. Berichten die ons worden toegestuurd bewaren we maximaal 3 maanden.  Wij delen deze data nooit met anderen.

Geen groepsapp!
Wij willen benadrukken dat dit geen Groepsapp is! Het werkt namelijk zo: Wij sturen één bericht via whatsapp naar de whatsapp 100% community. Jullie ontvangen allemaal als individu dit bericht. Mocht je hierop reageren of ons iets sturen, dan kan niemand anders je berichten lezen. Uw  bericht komt dan ook alleen bij ons binnen. Vanuit jou gezien is dit dus eigenlijk net als elk ander privé whatsapp gesprek.

Kan ik mij ook weer afmelden?
Zeker! Afmelden kan eenvoudig door ‘Groningen uit’ te appen naar 06-330 30 330