Word lid

Ben jij ook zo enthousiast geworden van onze manier van politiek bedrijven en wil jij pionieren in de lokale democratie van Groningen? Als lid heb jij directe invloed op de ontwikkeling binnen onze organisatie.

Door lid te worden ondersteun je ons financieel, krijg je uitnodigingen voor interessante events en kun je in de politieke arena terecht komen.

WhatsApp

Steun de #lieverlokaal campagne door 100% Groningen nummer: 06 330 30 330 toe te voegen aan je contactpersonen en Whatsapp ons de naam van jouw wijk of dorp.

Zo blijf jij makkelijk op de hoogte en kun je ons altijd eenvoudig bereiken.

Wie is het peerd weerd?

Je kent ze wel, mensen die ontzettend waardevol zijn voor onze gemeenschap. Wij willen deze mensen extra in het zonnetje zetten door hen te onderscheiden met een miniatuur peerd van Ome Loeks, hét symbool van Groningen dat ons allen verbind.

Vrijwilliger

Wat bieden we je als je vrijwilliger wil worden?

Allereerst een inspirerende en prettige werkomgeving. Wij zijn een open organisatie waarin iedereen de kans  en ondersteuning krijgt om zijn of haar ideeën te ontwikkelen.

We hebben een breed team binnen- en buiten de campagne, waar we de talenten van iedereen proberen te benutten. Wil je graag meehelpen? Meld je dan aan als vrijwilliger bij de leukste partij van Nederland!

Doneer

Wij krijgen geen geld uit Den Haag en zijn volledig aangewezen op bijdrages uit de bevolking en van lokale ondernemers. Iedere bijdrage telt en met jouw donatie ondersteun je de vernieuwing in de lokale democratie. Wil jij een donatie doen? klik dan op de knop hieronder.

Of stort je bijdrage op rekeningnummer NL37 INGB 0007336531 t.n.v. Politieke vereniging 100% Groningen.

Volg ons

Onze volgers op sociale media worden zeer door ons gewaardeerd en met onze regelmatige nieuwsbrief blijf je op de hoogte van onze partij!

 |  |  |