Woon jij in de gemeente Groningen en kom jij in de problemen door de Coronacrisis, ondanks de hulp van de overheid en gemeente…? Meld het dan hier! De medewerkers van 100% Groningen helpen jou graag met informatie en advies.

We hebben in korte tijd al meerdere meldingen binnengekregen van bijvoorbeeld sportclubs, lokale ondernemers en buurthuizen die door de Coronacrisis in de problemen zijn gekomen – en die nu tussen wal en schip vallen, ondanks de steun van de overheid. Deze nare situaties kun je via dit meldpunt doorgeven.

We hebben binnen de fractie van 100% Groningen dagelijks overleg over de meldingen en problemen. Meldingen die vaak voorkomen en waarvoor we het huidige hulpbeleid van de gemeente kunnen aanpassen, worden door 100% Groningen met spoed op de agenda van de gemeenteraad gezet. Indien nodig, verwijzen wij jou door naar een hulpverlenende instantie.

Je kunt jouw melding nu doorgeven via het formulier hiernaast. Je kunt ook per e-mail een melding doorgeven via: meldpunt@100pgroningen.nl, of een WhatsApp bericht sturen naar het telefoonnummer: (06) 330 30 330.

Dit meldpunt is bedoeld voor ALLE Groningers.  Aarzel dus niet als je denkt hulp te kunnen gebruiken!

Samen staan we sterk!

Contactgegevens van het Corona Meldpunt:

Corona Meldpunt 100% Groningen
Telefoon: (06) 330 30 330 (WhatsAppen mag, graag zelfs)
E-mail: meldpunt@100pgroningen.nl

Meldingsformulier