Blog

100% verdrietig nieuws: Johan trekt zich terug als kandidaat & fractiemedewerker

Door september 21, 2018 Geen reacties

Helaas  moeten wij zeggen dat Johan ten Hoove moet stoppen bij 100% Groningen. Hij trekt zich direct terug als comissiewoordvoerder en zal niet beschikbaar zijn als kandidaat raadslid. Niet omdat hij niet meer in de partij gelooft of geen raadslid wil worden, maar omdat het niet kan. Johan is helaas ziek geworden en deze ziekte kost hem momenteel erg veel energie en hij moet zijn gezondheid op één zetten. Dat betekent dat hij zich moet focussen op ziekenhuisbezoeken, de operatie en de bestraling. 

Reactie van Johan ten Hoove
”Het 100% Groningen dat ik nu achterlaat is een volwassen, breed gedragen partij waar ik alle vertrouwen in heb. Het was me een genoegen de afgelopen twee jaar te hebben mogen helpen met de opbouw daarvan. Ik ben trots op wat ik heb mogen doen voor ouderen en mensen met een beperking in deze stad. Ik wil 100% Groningen bedanken voor de fijne tijd die ik daar heb gehad en zal de partij blijven steunen in haar mooie werk, maar helaas vanuit een andere positie”.

Reactie van fractievoorzitter Marjet Woldhuis
”Het nieuws dat Johan ziek is heeft mij zeer geraakt en ik hoop dat hij spoedig herstelt. Ik vind het jammer dat hij besluit zich terug te trekken, maar heb hier uiteraard alle begrip voor”.

 

Reactie van het bestuur
”Wij zijn Johan dankbaar voor zijn tomeloze inzet voor ouderen, mensen met een beperking, zorg, sport en vele andere onderwerpen. We zullen hem missen als actief partijlid en hopen hem na zijn herstel weer in ons midden op te mogen nemen.  Wij wensen hem sterkte met deze moeilijke periode en, bovenal, een spoedig herstel toe”.